ITV CV service | Installatie
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Installatie

U zit er weer warm bij

Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Met een oude CV-ketel die meer gas verbruikt dan een zuinige CV-ketel, zoals een HR-ketel, bent u op jaarbasis duurder uit. ITV CV service biedt u altijd een CV-ketel van een topmerk.

 

Een energiezuinige CV-ketel, HR-ketel of combiketel die precies past bij uw woonsituatie en comforteisen. Ook voor uw CV-ketel onderhoud kunt u bij mij terecht. Neem gerust contact met me op. Ik adviseer u graag bij de juiste keuze. Voor een goed en vakkundig advies kom ik kostenloos bij u langs om vervolgens, indien gewenst, vrijblijvend een offerte uit te brengen.

 

Ik adviseer u graag bij de juiste keuze en kijk daarvoor naar de benodigde capaciteit van uw ketel. De milieuvriendelijke CV-ketels met 2 jaar garantie bieden:

 

• De laagste stookkosten
• Hoog rendement
• Veel comfort

Denken in oplossingen

U heeft altijd de fabrieksgarantie voor de CV-ketel, maar na deze periode houdt het niet op! Mocht u ooit problemen hebben met uw ketel, dan zorgen we ervoor dat het opgelost wordt.

 

Als vakkundig en ervaren InstallQ erkend installateur kan ik gerust zeggen dat u voor installatie en onderhoud van uw CV-ketel bij ITV CV service in vakkundige en betrouwbare handen bent.

 

Bij ITV CV service krijgt u vakkundige service voor een betrouwbare prijs.
BEL 06 839 220 79 of MAIL ronald@itvcv.nl voor meer informatie, prijzen of een vrijblijvende offerte.